Java - Interview Questions and Answers for 'Eclipse' | Search Java Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com
Share

Search Java Interview Questions


 2098 questions in repository.
 There are more than 200 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
Label / Company      Label / Company / Text

   



Interview Questions and Answers for 'Eclipse' - 9 question(s) found - Order By Newest

 Q1. What is IDE ? List few Java IDE ?Tool
Admin
info@buggybread.com
Ans. IDE stands of Integrated Development Environment. Few Java IDE's are WSAD ( Websphhere Application Developer ) , RAD ( Rational Application Developer ) , Eclipse and Netbeans.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     java   ide   ide   java development   wsad   rad   eclipse   netbeans


 Q2. Have you ever had problem getting your projects in eclipse refreshed after you made changes in the Pom files ?Maven
admin
info@buggybread.com
Ans. Yes, It happens many times but I would usually perform mvn eclipse:eclipse and this would resolve the project refresh problems.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     maven   maven repository   eclipse     netzealous


 Q3. How can we change the JDK compliance level ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. Windows -> Preferences -> Java - Compiler -> Java Compliance Level

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     eclipse   jdk compliance level   eclipse java


 Q4. Can I use different Java versions for building different Eclipse projects ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. Yes. We can assign different JRE System libraries by going to

Java Build Path -> Libraries

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     java   eclipse   jre library


 Q5. How to generate getters and setters automatically in eclipse ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. Right Click -> Source -> Generate Getters and Setters.

and it will open up a dialog wherein we can select the fields to generate Getters and Setters.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     eclipse   java beans


 Q6. how can we generate JavaDoc documentation for our code ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. In Eclipse, Go to File -> Export -> Java -> JavaDoc

Select the projects , other properties and output directory for which JavaDoc and Click Finish.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     java   javadoc   eclipse


 Q7. Can we generate Java Documentation using Export -> JavaDoc using a jar file ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. Yes, If the jar contains the source code. No, If it contains only classes.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     java   javadoc   eclipse


 Q8. Do you know the way to remove unused imports automatically in eclipse ?Eclipse
Admin
info@buggybread.com
Ans. Select the package -> Right Click -> Source -> Organize Imports.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     eclipse   import statement   code cleaning   code review


 Q9. What is Eclipse vert.x ?2017-05-11 10:54:32

Ans. Eclipse Vert.x is a tool kit for building reactive applications on the JVM. Vert.x is event driven and non blocking. This means the application can handle lot of concurrency using a small number of kernel threads. Vert.x lets the application scale with minimal hardware.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     Eclipse vert.x  Eclipse vertx  vert.x




Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner



comments powered by Disqus
 

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked:
         

X Close this

Eclipse: This is probably the most popular of ... Vikas

X Close this

Help Us Improve.
Please share your
interview experience.

Company Name:   


Questions Asked: