Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws cloudfront' | Search Java Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com
Share

Search Interview Questions


 3152 questions in repository.
 There are more than 200 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
 Have a video suggestion.
Click Correct / Improve and please let us know.
Label / Company      Label / Company / Text

   



Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws cloudfront' - 13 question(s) found - Order By Newest

 Q1. How can we restrict CloudFront access to a particular Geography ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:07:20

Ans. We can select the appropriate Price Class if that suits us.

We can do Geo Targeting by black listing / white listing certain geographies.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q2. What are the factors on which price classes are based on in case of EC2, S3, CloudFront and EBS ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-16 13:22:38

Ans. EC2 - Time and Reservation , Instance Type ( Memory , Computation power )
S3 - Accessibility Frequency , Data Transfer , Storage Space
CloudFront - Geography, No of Locations
EBS - IOPS, Access Frequency

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2  aws s3  aws storage  amazon cloud storage  amazon s3  aws cloudfront  amazon cloudfront  aws ebs


 Q3. How many requests per second can Amazon CloudFront handle?Amazon Web Services (AWS)2019-01-08 15:47:04

Ans. 10000

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q4. What is Geo Targeting in Amazon CloudFront?Amazon Web Services (AWS)2019-01-08 16:13:02

 This question is still unanswered. Can you please provide an answer.


 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q5. Which AWS service is provided by Edge location ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-14 10:58:45

Ans. As Edge location only host cached content, Amazon CDN service or CloudFront is provided on these locations.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws edge location  aws cloudfront  amazon cloudfront  aws cdn


 Q6. Which AWS service can help S3 with distribution data ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:01:47

Ans. AWS CloudFront

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws s3  aws storage  amazon cloud storage  amazon s3  aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q7. What is CDN ? Which AWS service is used for it ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:02:49

Ans. CDN is Content Delivery Network
AWS CloudFront provides CDN service

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q8. What is origin and distribution wrt to AWS CloudFront ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:04:20

Ans. Origin is the origin of File or services which CloudFront distributes like S3 in US East-1

Distribution is the combination of Edge locations that helps in the distribution of content / service.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q9. What are the different things we can restrict CloudFront access on ?

Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:05:50

Ans. 1. Protocol ( http, https )
2. Url Pattern ( *, /abc* )
3. Operation ( Put , Post , Delete etc )
4. Geo

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront



Do you think these are the Best Java Frameworks ?

OpenXavaSPRING MVCApache StripesCheck everything
that is Best in Java

Click Here



 Q10. How can we restrict CloudFront Access ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-15 12:08:41

Ans. Price Class
Geo Targeting
Signed Urls , Signed Cookies

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q11. What is the use case of AWS CloudFront ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-16 13:13:23

Ans. Faster availability and uploading of files and content.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront


 Q12. What is the use case for Geo Targeting / Price Class within AWS CloudFront ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-16 13:18:50

Ans. Saving cost by optimizing content retrieval or upload in certain Geographies.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudfront  amazon cloudfront  aws cloudfront  amazon cloudfront geo targeting


 Q13. Can we have internal or private ELB as origin in cloudfront ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-27 21:25:31

Ans. No, it should be public as cloudfront doesn't have a way to access private ELB.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws elb  amazon elb  aws cloudfront  amazon cloudfront




Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner



comments powered by Disqus
 

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked:
         

X Close this

X Close this

Help Us Improve.
Please share your
interview experience.

Company Name:   


Questions Asked: