Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws cloudwatch' | Search Java Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com
Share

Search Interview Questions


 3152 questions in repository.
 There are more than 200 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
 Have a video suggestion.
Click Correct / Improve and please let us know.
Label / Company      Label / Company / Text

   



Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws cloudwatch' - 8 question(s) found - Order By Newest

 Q1. What is AWS CloudWatch ?Amazon Web Services (AWS)2017-06-04 14:51:00

Ans. Amazon CloudWatch is a monitoring service for AWS cloud resources like Beanstalk and DB instances. We can use CloudWatch to monitor the state of resources, collect metrices, set alarms and appropriate response to the alarm state.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch  aws


 Q2. How can we schedule Lambda function to run daily ?Amazon Web Services (AWS)2018-10-26 11:41:04

Ans. We can schedule that through CloudWatch.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     lambda function  aws lambda  aws serverless computing  amazon cloud serverless computing  amazon lambda function  aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q3. Which AWS service can be used for creating Billing Alarms ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-14 13:46:06

Ans. AWS CloudWatch

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q4. Which AWS service can be used to monitor EC2 ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 20:59:02

Ans. CloudWatch

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2  aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q5. Are CloudWatch metrics available with free tier ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-18 13:20:09

Ans. Only Basic not advanced

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q6. What are the Default metrics available for EC2 in CloudWatch ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-18 13:20:54

Ans. CPU, Disk, Network, Status

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q7. How frequently Cloudwatch monitor AWS services for generating metrics ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-18 13:21:47

Ans. 5 mins for Standard / Basic
1 min for Detailed / advanced

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch


 Q8. Difference between CloudWatch and CloudTrail ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-18 13:22:32

Ans. CloudWatch is for monitoring resources whereas CloudTrail is for auditing activity.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws cloudwatch  amazon cloudwatch  aws cloudtrail  aws cloudwatch  amazon cloudwatch vs aws cloudtrail




Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner



comments powered by Disqus
 

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked:
         

X Close this

X Close this

Help Us Improve.
Please share your
interview experience.

Company Name:   


Questions Asked: