Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws ebs volume' | Search Java Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com
Share

Search Interview Questions


 3152 questions in repository.
 There are more than 200 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
 Have a video suggestion.
Click Correct / Improve and please let us know.
Label / Company      Label / Company / Text

   



Amazon Web Services (AWS) - Interview Questions and Answers for 'Aws ebs volume' - 10 question(s) found - Order By Newest

 Q1. Which is the best approach that provides the lowest cost for Amazon elastic block store snapshots while giving you the ability to fully restore data?aws ebs2019-01-08 15:54:01

Ans. Maintain the most current snapshot; archive the original and increment to Amazon Glacier.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs volume snapshot


 Q2. Does attached EBS volume get deleted if we terminate EC2 instance ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 20:54:34

Ans. By default, Root volume gets terminated whereas additional volume doesn't.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs  aws ebs volume  aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2


 Q3. Can EBS Volume be encrypted ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 20:59:42

Ans. Yes but not the root volume of default AMIs.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs  aws volume  aws ebs volume


 Q4. Difference between AWS Root and Additional Volume ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 21:04:35

Ans. Root Volume is the primary volume used for installing operating system whereas Additional volume is just additional disk space.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs volume


 Q5. Can we modify volume while attached EC2 is running ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 21:06:07

Ans. Yes, except Magnetic standard

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs volume  aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2


 Q6. Can we move volumes across regions or availability zones ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 21:06:45

Ans. Yes, We can do that through snapshots and AMI

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs volume


 Q7. What is a Volume Snapshot ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-17 21:08:34

Ans. Snapshots are point in time copies of Volume.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs  aws ebs volume


 Q8. Can we associate a single EBS volume with multiple EC2 instances ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-25 09:51:04

Ans. No

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs volume  aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2


 Q9. Can we delete a snapshot of EBS that is used as the root device of a registered AMI ?Amazon Web Services (AWS)2019-01-25 10:39:54

Ans. No, We need to de register it first.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ebs snapshot  aws ebs volume snapshot  aws ami  amazon ami



Do you think these are the Best Java Frameworks ?

OpenXavaSPRING MVCApache StripesCheck everything
that is Best in Java

Click Here



 Q10. How would you secure EC2, Volume and Snapshots in Cloud ? Amazon Web Services (AWS)2019-01-25 18:01:32

 This question was recently asked at 'CBS Interactive'.This question is still unanswered. Can you please provide an answer.


 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve     aws ec2  aws computing  amazon cloud computing  amazon ec2  aws ebs volume snapshot     CBS Interactive




Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner



comments powered by Disqus
 

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked:
         

X Close this

X Close this

Help Us Improve.
Please share your
interview experience.

Company Name:   


Questions Asked: