General - Interview Questions and Answers for 'Bny mellon' | Search Java Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com
Share

Search Interview Questions


 3167 questions in repository.
 There are more than 200 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
 Have a video suggestion.
Click Correct / Improve and please let us know.
Label / Company      Label / Company / Text

   



General - Interview Questions and Answers for 'Bny mellon' - 14 question(s) found - Order By Newest

 Q1. Have you ever had any conflict with the team member (like disagreement on some design decision ) and How you reacted to it ? General2016-11-30 15:55:39

Ans. [Open Ended Answer]

This is a very sensitive question and should be dealt with caution. Just simply saying that you never had any disagreement will present you as dumb team member. Showing your self as too aggressive in such decisions will present you as a trouble maker. You should present a situation where you had an argument / disagreement but eventually you and your team mates mutually found a way out of it.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          Elsevier  Overstock.com  EPAM  InContact  Liberty Mutual Insurance  Principal Financial Group  FedEx  McKesson   ITHAKA  Incture Technologies  Ciena  Capgemini  Programmation  Hewlett Packard (HP)  United Health Group (UHG)  Delta Air Lines   ResMed  TD Ameritrade  Vistana  The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)      basic


Frequently asked Generic Question.
  Q2. Why do you want to work for our company ?General2016-11-30 21:01:09

Ans. [Open Ended Answer]

Usually answered stating your keen interest in the role offered and challenges and opportunities the role offers.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          Netflix  FINRA  Goldstone technologies  The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)  McDonalds  GNC  GHX  Macys  Ikea  TireBuyer.com  NTT Data  Target  LiquidNet  USAA VetFIT  Tango  DailyMotion  SRA International  Operative Media  Promethean World  ZipRealty  DataXu  Major League Baseball  Pearson  Industrial Scientific Corp  GrubHub  Dealer.com  SAIC  Lixar IT  Equifax  Novell  Volkswagen  Rakuten  Atos  Paytym  Expeditors   Uline  CNBC  Perficient  AppWay  ZipRealty  Flagstar Bank  Tessella        frequent


 Q3. How has been your experience working with people of different background ?General2017-03-14 08:38:52

Ans. [Open Ended Answer]

This question is usually asked to check if you gel good with people of different background and are no racist at work. Be very cautious about answering such questions as any negative answer may lead to immediate rejection in spite of an excellent technical rounds.

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q4. Have you ever contributed to make a process better ? How ?General2017-03-14 08:39:27

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q5. Why did you apply for this position? General2017-03-14 08:45:54

Ans. [Open ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q6. What was something great that you learned at your last Job ?General2017-03-14 08:46:52

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q7. How would you design your friend's kitchen ?General2017-03-14 08:47:24

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q8. What is your major weakness ?General2017-03-14 08:48:03

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)        frequent


 Q9. What do you know about our company ?General2017-03-14 08:49:52

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)  showpad        frequent



Do you think these are the Best Java Frameworks ?

OpenXavaSPRING MVCApache StripesCheck everything
that is Best in Java

Click Here



 Q10. What unique things you have brought to the companies you worked earlier ? General2017-03-14 08:50:36

 This question was recently asked at 'The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)'.This question is still unanswered. Can you please provide an answer.


 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q11. How have you influenced someone with whom you have worked earlier ?General2017-03-14 08:51:12

 This question was recently asked at 'The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)'.This question is still unanswered. Can you please provide an answer.


 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q12. Describe one of your major failure at job and what you learned from it.General2017-03-14 08:52:10

 This question was recently asked at 'The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)'.This question is still unanswered. Can you please provide an answer.


 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q13. How do you Organize and prioritize your work ?General2017-03-14 08:52:46

Ans. [Open Ended answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)


 Q14. If your colleague didn't finish their tasks and there was a deadline coming up, would you finish it for them? General2017-03-14 10:14:32

Ans. [Open Ended Answer]

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like      Discuss      Correct / Improve          The Bank of New York Mellon (BNY Mellon)




Subscribe to Java News and Posts. Get latest updates and posts on Java from Buggybread.com
Enter your email address:
Delivered by FeedBurner



comments powered by Disqus
 

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked:
         

X Close this

X Close this

Help Us Improve.
Please share your
interview experience.

Company Name:   


Questions Asked: