Interview Questions and Answers for 'T' | Search Interview Question - javasearch.buggybread.com
Javasearch.buggybread.com

Search Interview Questions


 More than 3000 questions in repository.
 There are more than 900 unanswered questions.
Click here and help us by providing the answer.
 Have a video suggestion.
Click Correct / Improve and please let us know.
Label / Company      Label / Company / Text

   



Interview Questions and Answers - Order By Newest

   next 30
 Q851. Name few classes that extends Collections class ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-inherit.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   collections class


 Q852. Name few Date and Time Classes you have used in your projects ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-util-date-time-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   util   java.util.date   time


 Q853. Name few Calendar related classes and Interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-util-calendar-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   util   java.util   calendar


 Q854. Name few abstract classes of Java collections framework ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-abstract-classes.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections


 Q855. Name few classes that implement Set interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement_78.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   set


 Q856. Name few classes that implement iterable interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement_45.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   iterable


 Q857. Name few classes that implement Map interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement_82.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   map


 Q858. Name few classes that implement List interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement_35.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   list


 Q859. Name few classes that implement Queue interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement_1.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections.queue


 Q860. Name few classes that implement Collection interface ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/02/java-collections-classes-that-implement.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   collection interface


 Q861. Name few Buffered IO classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-io-buffered-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   io   input output   buffered io   buffered input output


 Q862. Name few Locale classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-locale-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   util   java.util   locale      intermediate        rare


 Q863. Name few Hash collections classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-hash-collections-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   hash collections


 Q864. Name few classes java provides for memory management ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-memory-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   memory management


 Q865. Name few annotations related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-annotations-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   annotations


 Q866. Name few Threads related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-threads-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   threads   multithreading


 Q867. Name few Boolean classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-data-types-double-classes-and_31.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   data types   boolean


 Q868. Name few Double data types related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-data-types-double-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   data types   double


 Q869. Name few float data type related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-data-types-float-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   data types   float


 Q870. Name few Integer related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-data-types-integer-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   data types   integer


 Q871. Name few long data type related classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-data-types-long-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   data types   long


 Q872. Name few String related classes and interfaces ?Core Java
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-string-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   string


 Q873. Name few Queue classes and interfaces ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-collections-queue-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   queue


 Q874. What are few iterator classes provided by Java ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-iterator-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   collections   iterator


 Q875. Name few Writer classes ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-output-writer-classes-and.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   input output   io   writer


 Q876. Name few Reader classes ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-input-reader-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   input output   io   reader


 Q877. Name few Error and Exception classes provided by Java ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-list-of-error-exception-classes.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   exceptions   error


 Q878. Name few classes that are part of java.util package ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/java-javautil-classes-and-interfaces.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   java.util


 Q879. Name few Java util classes that were introduced with Java 7 ?
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/migrating-to-java-7-new-classes_25.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   java.util   util   java 7   java7


 Q880. Name few Java Util classes introduced with Java 8 ?Core Java
Ans. http://www.buggybread.com/2015/01/migrating-to-java-8-new-classes_25.html

 Help us improve. Please let us know the company, where you were asked this question :   

   Like         Discuss         Correct / Improve     java   java.util   util   java 8   java8


previous 30   next 30

Help us and Others Improve. Please let us know the questions asked in any of your previous interview.

Any input from you will be highly appreciated and It will unlock the application for 10 more requests.

Company Name:
Questions Asked: